Somieră metalică Activa

REDUCERE: 30%

2.294,92 lei2.648,94 lei TVA Inclus

 • Livrare în 12 zile lucrătoare.
 • Prețurile sunt valabile pentru versiunea Basic.
 • Pentru configurare contactatați-ne la nr de telefon 0743 154 346 sau pe email bonjour@paris14a.ro

Un suport central foarte special: sistem de amortizor cu arc din oțel și capacitate de susținere diferențiată a greutății

Mărimi disponibile:

Lățime (cm)

135 | 140 | 150 | 160 | 165 | 170 | 180

Lungime (cm)

190 | 195 | 200

GARANȚIE ȘI ASISTENȚĂ
Produsele noastre sunt acoperite de o garanție de conformitate și calitate oferită de producător, valabilă de la data achiziției, așa cum este înregistrată pe documentul fiscal, care trebuie păstrat împreună cu acest certificat de garanție. În primii doi ani de la achiziție, costurile de reparare sau înlocuire a produsului sunt suportate în totalitate de producător. De la al treilea la al cincilea an după achiziție, Noi della Notte va face înlocuirea contra rambursării a 1/4 din prețul de listă în vigoare; de la al șaselea la al zecelea an după achiziție, rambursarea va fi de 1/3; de la al unsprezecelea la al douăzecelea an după achiziție, înlocuirile vor fi egale cu jumătate din preț.

CONDIȚII DE ACTIVARE A GARANȚIEI
Defectele care fac produsul nepotrivit pentru utilizarea sa prevăzută trebuie raportate la data livrării produsului prin scrisoare recomandată. Defecțiunile evidente și defectele care sunt recunoscute la momentul livrării și care nu fac salteaua nepotrivită pentru utilizarea sa prevăzută și/sau nu îi reduc semnificativ valoarea trebuie raportate în termen de 10 zile de la data livrării prin scrisoare recomandată.

EXCLUDEREA GARANȚIEI
Garanția nu acoperă daunele cauzate de uzura normală, tratament, depozitare sau utilizare inadecvată. Garanția nu acoperă articolele utilizate în exterior sau în medii umede sau curățate cu metode și detergenți inadecvați. Garanția nu acoperă daunele accidentale. Produsele gratuite sunt excluse din garanție. Garanția este anulată dacă produsul a fost modificat de personal care nu aparține organizației comerciale Noi della Notte. IGIENĂ Pentru a beneficia de asistență, produsul trebuie să fie în condiții igienice perfecte, în special, nu trebuie să fie murdar cu lichide organice, în conformitate cu prevederile Decretului Legislativ 626/94 privind protecția sănătății lucrătorilor, altfel garanția va expira.

ÎNTREȚINERE ȘI CURĂȚARE / SFATURI IMPORTANTE
În ceea ce privește valabilitatea garanției, aceasta este supusă unor standarde bune de utilizare și întreținere, în special: REȚELE FIXE ȘI MANUALE. Nu mutați rețeaua târând-o. Este mai bine să o ridicați astfel încât orice mică denivelare a plăcilor de pardoseală sau altceva să poată prinde picioarele și să rupă suporturile trăgând. Nu săriți pe cadru. Nu folosiți fără o saltea. Nu udați șipcile și cadrul de lemn.

REȚELE ELECTRICE
Perioada de garanție pentru piesele electrice și electronice este de 2 ani. Garanția nu acoperă defectele cauzate de loviturile de fulger sau de supratensiunile instantanee. Pentru a asigura o durată lungă de viață a motoarelor, vă recomandăm să nu le suprasolicitați prin utilizare excesivă sau neîntreruptă, prin greutate excesivă sau prin plasarea necorespunzătoare a persoanelor. Protejați împotriva supratensiunilor Circuitele electronice ale unităților de control pot (ca orice circuit electronic) să fie deteriorate de supratensiunile din linia de alimentare sau de curenții transienți rezultați din loviturile de fulger. Există o garanție de doi ani pentru orice componentă electrică sau electronică. Dacă nu este specificat în mod corespunzător, perioada de garanție legală pentru produse este de doi ani. Pentru orice nu este acoperit de acest certificat de garanție, se aplică prevederile legislației italiene.

ASISTENȚĂ POST-VÂNZARE
Un reprezentant Noi della Notte va verifica orice defecte reclamate de client. Noi della Notte, în persoana tehnicianului său, va evalua, la propria discreție, dreptul de a înlocui sau de a restaura produsul pentru care s-a solicitat intervenție în cadrul garanției. Orice intervenție pentru restaurarea produsului nu modifică data efectivă și durata garanției originale. Reparațiile în cadrul garanției vor fi efectuate exclusiv de producător; costurile suportate de terți nu vor fi recunoscute.

Pentru mai multe detalii, informații și echipamente diferite, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj.

Contactați-ne pentru informații despre acest produs

PERSONALIZARE


Culoare standard: negru. Alte culori disponibile la cerere.

BLACK

Tăblie din țesătură sau piele ecologică, aplicabilă pesomierele noastre:

Contactați-ne pentru informații despre acest produs

  Tehnologie

  Ajustarea tehnologiei la natura corpului nostru.

  Ergonomie

  Soluții personalizate pentru bunăstarea ta.

  Sustenabilitate

  Materiale ecologice și procese de producție prietenoase cu mediul.

  Tradiție

  De peste 70 de ani ne ocupăm de somnul tău.

  Produse similare

  Somieră de lemn Trilly

  Somieră de lemn Trendy

  Somieră de lemn Top

  Somieră de lemn Super