THE BED

NE OCUPĂM DE ODIHNA TA

THE BED, o experiență unică în domeniul somnului: paturi și somiere concepute și realizate pentru a satisface nevoile fiecărui client. Asigurăm un somn cu adevărat odihnitor și o stare de bine fizică, datorită experienței și expertizei tehnice dezvoltate în timp. Suntem garanția calității și relaxării.

În slujba odihnei și a bunăstării dumneavoastră din 1943

Producem somiere, rame de pat și paturi complete din 1943. O astfel de experiență ne-a conferit o enormă cunoaștere tehnică și de design în sfera odihnei.

Ajustarea tehnologiei la natura corpului nostru și la nevoile sale. Acesta este modul în care abordăm conceptul de ergonomie și îl aplicăm pentru a atinge cel mai înalt nivel de bunăstare.

Abordarea noastră multidisciplinară în faza de proiectare ne oferă posibilitatea de a ține cont de principiile moderne ale biomecanicii, ingineriei, designului industrial, dar și de fiziologie, psihologie și antropometrie. Rame de pat personalizate, structuri neconvenționale, suspensii și lamele de multe culori și tipuri: pentru noi, nimic nu a reprezentat o piedică în satisfacerea aproape oricărui tip de solicitare. O cercetare continuă pentru materiale ecologice, pentru noi soluții de odihnă și pentru tehnologii de ultimă oră în domeniul electronicii integrate, ne determină să arătăm clienților rezultatele noastre.

Substanța mai presus de formă: să avem grijă de odihna dumneavoastră.

Toscana: leagănul bunăstării

În fiecare zi ne inspirăm din tot ceea ce ne înconjoară. Rădăcinile noastre se află în pământul Toscanei, unde dragostea pentru natură și secole de cultură transmit devotament și respect pentru oameni și pentru mediu.

Producerea și prelucrarea aproape tuturor componentelor în fabrica noastră unică din Torrita di Siena ne permite să ne ocupăm direct de fiecare etapă de producție și, în plus, o personalizare extraordinară a produsului, o condiție deosebit de apreciată de clienții noștri.

Viitor, mediu și durabilitate

Suntem foarte conștienți de faptul că nu poate exista prosperitate fără dezvoltare durabilă. În opinia noastră, “durabilitatea” înseamnă să acționăm ca un adevărat ecosistem pentru a respecta și proteja echilibrul delicat dintre ființele vii și mediu. Fiecare companie este strâns legată de alte entități, cum ar fi clienții, furnizorii, partenerii, întreprinderile de transport: este extrem de important să învățăm cum să cooperăm în mod activ într-o interdependență socială și economică.

Noi ne jucăm rolul în fiecare zi. Credem că trebuie să experimentăm la fața locului schimbările profunde, să monitorizăm, să modificăm, să optimizăm și să reconvertim procesele și obiceiurile, sprijinind părțile implicate pe întreaga cale a sustenabilității mediului. Din acest motiv, ne angajăm în primul rând să adoptăm un comportament responsabil, alegând bunuri și servicii cu un impact redus asupra mediului, folosind materiale eco-compatibile, reducând deșeurile de hârtie și plastic.