Puteti cumpara produsele de pe site-ul  https://thebed.ro/ folosind urmatoarele instrumente de plata:

 

Transfer bancar

Plata se poate face si prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmand a se face dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) in contul nostru.

Datele necesare pentru efectuarea platii prin transfer bancar sunt:

– PARIS14A SRL, în calitate de vânzător, cu sediul social în: Strada Paris 14A, punct de lucru: str. Paris 14A, Bucuresti, înregistrat la Registrul Comerțului cu număr de identificare J40/4950/2024, cod unic de înregistrare (CUI) 49722579.

– Cont Bancar: RO51RZBR0000060025955899

Prin Card bancar

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul ePayment. Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele ElectroFun sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Prin plata la livrare

Pentru sume de pana în 1500 RON se poate alege plata la livrare, pentru sume mai mari de 1500 RON va rugam sa folositi plata cu cardul sau plata prin transfer bancar.